Hi! Wij maken contact.

Stagiaire Design

Fulltime

-

Amsterdam

Solliciteer nu

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong social advertising bureau en helpen bedrijven groeien met leadgeneratie en jobmarketing. We nemen het complete traject uit handen. We adviseren klanten in de strategie, bedenken de concepten, creëren advertenties, landingspagina’s en optimaliseren deze continu. We doen dit in uiteenlopende markten, voor grote en kleine merken. Hier hebben wij jou bij nodig!

Wat ga je doen?

In de basis ben je een alleskunner op gebied van digital design. Samen met de projectmanager en online marketing specialist zorg jij dat strategie en klantwensen verwerkt worden in succesvolle campagnes. Je kan tijdens je stage binnen verschillende onderdelen van Savvy meelopen, denk bijvoorbeeld aan het designen van advertentiecampagnes (visuals en video), (front-end) development van landingspagina’s of je zorgt ervoor dat bezoekers altijd het juiste einddoel vinden op de landingspage door jouw A/B test en je kennis over User Experience Design.

Wie zoeken wij?  

Wij zoeken een ambitieuze (en gezellige!) stagiair die klanten blij maakt met zijn/haar creatieve skills en ideeën.

·        Je volgt een MBO/HBO opleiding in de richting van communicatie/marketing/design of vergelijkbaar.

·        Je kunt overweg met de Adobe suite, met focus op XD en AE.

·        Je drukt je creatieve stempel op campagnes, bent enthousiast en sociaal

·        Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en maakt zelf beslissingen over hoe je dingen aanpakt

·        Je bent beschikbaar voor een periode van 20 weken.

     

Wat bieden wij?

Ons kantoor bevindt zich in B.Amsterdam, de grootste start-up community van Europa. Hier hebben we een gezellige werkomgeving met een jong team. Je werkt aan diverse opdrachten ondersteund door goede koffie en een potje tafeltennis. Vanzelfsprekend is er een stagevergoeding. Indien nodig stellen we (in overleg) een stageopdracht op die goed aansluit bij jouw opleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij je stageperiode succesvol afrond.

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV inclusief korte motivatie naar info@gosavvy.nl.

Solliciteer voor

Stagiaire Design

Meer weten?

Drop us a line! We vertellen je graag meer.

Bedankt!

We hebben je aanvraag goed ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.