Creativiteit als wapen voor resultaat

Meer en betere leads voor je business.

Boat Bike Tours
Proefdiervrij
Motivacion
Boat Bike Tours
Proefdiervrij
Motivacion

Wij leiden je naar de juiste mensen, met creatieve, slimme concepten en content. Van converterende landingspagina’s tot interactieve gamification campagnes - en alles ertussenin. Jouw sector is ons thuis.

Resultaat zit in ons DNA

Meer en betere contacten aanspreken, dat is wat wij doen.

En dat doen we op een creatieve en slimme manier. Alles inhouse en met een transparant kostenplaatje. Waar kunnen we je mee helpen? Offerte-aanvragen, inschrijvingen, aanmeldingen, opt-ins, showroom-afspraken of meer? We genereren je leads uit jouw naam, dus elk nieuw contact is jouw contact. En elke view vergroot je naamsbekendheid. Win-win!

Slim en voordelig kwalitatieve leads.
Zo doen we dat:

Verder kijken

We optimaliseren voortdurend onze campagnes. Zo zorgen we voor steeds betere leads. En halen we het optimale uit je marketingbudget.

Content creatie

Samen bepalen we wat nodig is om effectief te zijn. Onze specialisten ondersteunen je van concept tot uitvoering en inzet.

Landingpages

Aansprekende landingpages die aansluiten bij de campagne én je bedrijf. Zonder je eigen website aan te passen. Makkelijk, aantrekkelijk, geoptimaliseerd voor mobiel en effectief. En met A/B testing verlagen we ook nog eens je kosten per lead.

Interactief

Je doelgroep haakt af bij het invullen van eindeloze formuleren. Wij bouwen inspirerende en interactieve tools waar je doelgroep blij van wordt, zoals een advies- en keuzehulp. Wij genereren betere contacten met data die je CRM en je e-mailmarketing-mogelijkheden verrijkt.

Marketing automation

Ook nadat een lead is geworven, ondersteunen we je bij het automatiseren van de rest van het proces. Bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde e-mail flow, lead nurturing of een automatisch Whatsapp-bericht. We geven je sneller zicht op de beste leads.

CRM integraties

Met onze API-koppeling integreren wij leads real-time met meer dan 5.000 apps. De kans is dus groot dat jouw CRM hier ook tussen zit. En zo niet, zorgen we voor een koppeling op maat.

Ready? Game on!

Je doelgroep haakt af bij het invullen van eindeloze formulieren. Wij bouwen inspirerende en interactieve tools waar je doelgroep blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan een keuzehulp, het online samenstellen van een offerte of een personality-test die adviseert welk model auto het beste is voor een proefrit. Elke campagne kan speelser en effectiever.

Game on!

Hoeveel nieuwe klanten wil je?

Van fondsenwerving tot ledenwerving. Van AED abonnement tot advies aan huis voor een duurzame warmtepomp. Onze expertise zetten we in voor uiteenlopende bedrijven. Ontdek in een paar clicks wat écht werkt voor jouw business.

Ik wil maandelijks

leads voor

Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van je aanvraag.

Ons werk

Hypotheek & advies - Besparen op je hypotheek

Veel mensen hebben een slapende hypotheek. Dit terwijl zij vaak kunnen besparen door de dynamiek op de huizenmarkt. Wij hielpen Hypotheek & Advies om met deze personen in contact te komen.

385.144

Bereik

0,73

%

CTR

12

Cost per lead

1066

Leads

Example

Proefdiervrij - IN de begroting UIT de wereld

Voor Proefdiervrij haalden we met een sterke campagne insteek bijna 17.000 handtekeningen op.

213.440

Bereik

%

CTR

0.78

Cost per lead

16.759

Leads

Case visual

Niet overtuigd?
Hier komt wat Social Proof!

Gijs en zijn bedrijf Savvy zijn al jarenlang verantwoordelijk voor onze social media campagnes en zijn hier de allerbeste in!

Michael Gomez

Michael Gomez

 - 

Marmerbehandelen.nl

“Uitstekende samenwerking. Veel kennis van social advertising/ campagnemanagement, met tastbare resultaten tot gevolg”

Erfrechtplan

Erfrechtplan

 - 

Erfrechtplan

Een erg prettige samenwerking. Er worden vaak nieuwe campagne ideeën geopperd en naar manieren gezocht om resultaten verder te verbeteren.

Loes Janssen

Loes Janssen

 - 

Upstairs Traprenovatie

Nauwe samenwerking van 4 jaar met Savvy heeft ons niet alleen kwa litatieve leads opgeleverd, maar ook geholpen onze nieuwe branding te laten schitteren op sociale media. Het contact is altijd plezierig, met gedegen rapportages en technische knowhow. Savvy is niet alleen een partner, maar een sleutelfactor in ons succesverhaal.

Jeff Vaders

Jeff Vaders

 - 

Oorwerk

Met Savvy weet je dat je online campagne een succes wordt.

Saskia van der Riet

Saskia van der Riet

 - 

evofenedex

Al ruim 5 jaar werken we met tevredenheid samen met Gijs en zijn team voor onze social campagnes. Ze vormen een perfecte aanvulling op ons team, zijn snel, creatief, deskundig in het bereiken van verschillende doelgroepen en denken altijd met ons mee. Samen hebben we mooie resultaten behaald voor onze panels.

Yvonne van Beek

Yvonne van Beek

 - 

Motivaction

"Ik werk al zo'n 5 jaar samen met Gijs en zijn team, en ik moet zeggen dat hij fantastische campagnes voor ons heeft gecreëerd.Telkens weer komen ze met innovatieve ideeën die perfect aansluiten bij onze doelgroep en doelstellingen. Ze begrijpen onze doelen zeer goed en weten ze consequent te bereiken.”

Judith Blanken

Judith Blanken

 - 

Boat Bike Tours