Als je contact wilt leggen met je doelgroep, moet je bij Savvy zijn. Want wij genereren contactmomenten, in plaats van zomaar leads of kandidaten. En dat kan alleen doordat we in nauw contact met elkaar staan – wij, de klant en de doelgroep. We begrijpen wat de doelgroep wil. We werken goed met elkaar samen, intern en extern. En we luisteren aandachtig, denken mee en adviseren eerlijk. Wij doen aan contactgeneratie, want wij zijn de contactgeneratie.

Blijf jezelf verbazen

Wij geloven dat het behalen van grootse resultaten in leadgeneratie en jobmarketing in kleine dingen zit. Die zien we alleen als we ons blijven verbazen en verwonderen. Elke dag opnieuw. Over de vragen en drijfveren van onze klanten en hun doelgroep, zodat we echt begrijpen wat ze bedoelen en nodig hebben. En hoe we mensen kunnen raken en activeren. Alleen op die manier verbazen wij onze klanten met de best mogelijke resultaten.

Meet the team

Dagelijks het beste uit elkaar halen, nieuwe ideeën en technieken testen, algoritmes doorgronden, vallen en weer opstaan. Zo verleiden we jouw doelgroep. Zo maken we van iedere samenwerking een succes.

Gijs

Gijs

Marketeer & Partner

Guus

Guus

Marketeer & Partner

Wesley

Wesley

Digital Designer

Beryl

Beryl

Online marketeer

David

David

Copywriter - Creative

Sabine

Sabine

Digital Designer

Sophie

Sophie

Copywriter - Creative

Jarno

Jarno

Stagiare Design

Kees

Kees

Head of Biscuits

Kom jij ons versterken?

Zit jouw droomfunctie er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie!