SCROLL & ontdek

Meer
kandidaten, minder vacatures.

Gaan we fixen. Hokee, let’s go!

DPA Professionals
Talent+care
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Kayak
evofenedex
DPA Professionals
Talent+care
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Kayak
evofenedex

Talent is niet moeilijk te vinden, je hebt alleen de juiste aanpak nog niet geprobeerd. Met onze creativiteit en slimme tools maken wij voor jou het verschil.

Meer kandidaten met jobmarketing

Het wordt steeds moeilijker de juiste mensen te bereiken via traditionele wervingskanalen. Daarom combineren wij onze kennis van social algoritmes met slimme tools en technieken om de perfecte doelgroep aan te spreken: de latent werkzoekenden. Onze gerichte job marketing campagnes leiden tot meer gesprekken met betere kandidaten en vullen openstaande vacatures sneller in. Voor een aantrekkelijke cost-per-hire. We zijn actief voor zorg tot techniek, MKB tot multinational en van LinkedIn tot TikTok. Dikke kans dus dat wij jouw uitdagingen kennen en de oplossing in handen hebben!

We ontzorgen je en vullen vacatures in:

Kwalitatieve kandidaten

Het begint met het samenstellen van de beste profielen. En daarna een gerichte campagne die doorlopend wordt geoptimaliseerd. Voortdurende real-time feedback zorgt voor betere gesprekken en kandidaten. Zo zijn recruiters alleen tijd kwijt aan de beste kandidaten.

Content creatie

Samen bepalen we wat nodig is om effectief te zijn. Onze specialisten ondersteunen je van concept tot uitvoering en inzet.

Landingpages

Aansprekende landingpages die aansluiten bij de campagne én je bedrijf. Zonder je eigen website aan te passen. Goed converterend, razendsnel en geoptimaliseerd voor mobiel.En met A/B testing verlagen we ook nog eens je kosten per hire.

Interactief

Je kandidaten haken af bij uploaden van CV's of het invullen van eindeloze formuleren. Wij maken inspirerende en interactieve campagnes die kandidaten betrekken. Hierbij heb je optimale controle op de kwaliteit en verrijk je je ATS met de data die hieruit voortkomt. Zo geef je recruiters de juiste inhoud om een goed gesprek aan te gaan.

Marketing automation

Ook nadat een kandidaat reageert, ondersteunen we je. We helpen je met het automatiseren van de rest van het proces. Alles om HR te ontlasten. Bijvoorbeeld met gepersonaliseerde e-mail flows, lead nurturing of een automatisch Whatsapp-bericht. Zo krijg jij sneller zicht op de beste kandidaten.

ATS integraties

Bullhorn, Carerix, Recruitee. Met onze API-koppeling integreren wij kandidaten real-time met meer dan 5.000 apps. De kans is dus groot dat jouw ATS hier ook tussen zit. En zo niet, zorgen we voor een integratie op maat.

Werk aan je werkgeversmerk met Employer branding

Een sterk werkgeversmerk staat centraal bij het
verleiden en behouden van jouw ideale kandidaat.
Door gerichte employer branding campagnes in te
zetten binnen de strategie zorgen we dat jouw
organisatie top-of-mind is en blijft en kandidaten
sneller solliciteren.

Van droomkandidaat tot volume voor een detacheerder.

Van fondsenwerving tot ledenwerving. Van AED abonnement tot advies aan huis voor een duurzame warmtepomp. Onze expertise zetten we in voor uiteenlopende bedrijven. Ontdek in een paar clicks wat écht werkt voor jouw business.

Ik zoek

mensen in

de branche 

Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van je aanvraag.

Ons werk

evofenedex - ondernemersvereniging

Evofenedex, het kennisknooppunt voor bedrijven in handel en logistiek, zocht een adviseur digitale transitie. Met een gerichte campagne op LinkedIn en Meta wierven we ruim 200 geïnteresseerde kandidaten.

75.476

Bereik

1,14

%

CTR

19

Cost per lead

200

Leads

Example

Florence - Loop je mee?

In de campagne voor zorgorganisatie Florence staan medewerkers centraal. Kandidaten kunnen na het lezen van de persoonlijke verhalen direct kiezen met welke toekomstige collega ze een dagje willen meelopen.

71.010

Bereik

%

CTR

26

Cost per lead

71

Leads

Example

Niet overtuigd?
Hier komt wat Social Proof!

Savvy is een uitstekende sparringpartner met diepgaande expertise op het gebied van leadgeneratie. Dankzij de doeltreffende aanpak hebben wij al heel wat nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Een absolute aanrader voor organisaties die streven naar succesvolle wervingscampagnes via social.

Newèr Bidrosyan

Newèr Bidrosyan

 - 

AevesBenefit

Het is voor mij als klant heel waardevol dat we exact inzicht hebben in het bereik van onze arbeidsmarktcommunicatie en de kosten per klik, view en sollicitant. Als het nodig is om bij te sturen komt Savvy altijd snel met een voorstel, wat ook weer snel wordt uitgevoerd. Dit is essentieel voor het succes van onze werving en de beheersing van kosten.

Sjoerd Beumer

Sjoerd Beumer

 - 

Cordaan

De samenwerking met Savvy de afgelopen jaren ervaren wij als erg prettig en professioneel. Zij zijn een fijne sparringpartner voor ons wat betreft onze mediacampagnes en verrassen ons iedere keer weer met succesvolle en mooie campagne-uitingen.

Esma Arrab

Esma Arrab

 - 

Zorgpartners