Hi! Wij maken contact.

Social Advertising Specialist

Fulltime

-

Amsterdam

Solliciteer nu

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong social advertising bureau en helpen bedrijven groeien met leadgeneratie en jobmarketing. We nemen het complete traject uit handen. We adviseren klanten in de strategie, bedenken de concepten, creëren advertenties, landingspagina’s en optimaliseren deze continu. We doen dit in uiteenlopende markten, voor grote en kleine merken. Hier hebben wij jou bij nodig!

Wat ga je doen?

Handig om te weten! Als Social Advertising specialist heb je een belangrijke rol binnen het team. Dagelijks zet jij sterke campagnes op, duik je in de resultaten en optimaliseer je deze continu. Jij weet wat werkt! Samen met de copywriter en digital designer spar je over performance en initieer je verbeterpunten. Die goede resultaten en learnings deel je met accountmanagers in heldere rapportages.

Ook strategisch denk jij mee over de aanpak van nieuwe campagnes. Jij stopt niet als de doelstellingen zijn bereikt en zet net dat stapje extra om de verwachting te overtreffen. Met jouw ervaring in advertising voorzie jij klanten in de beste strategie.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze (en gezellige!) specialist die alles weet van (performance based) social advertising en de tools die je daarvoor nodig hebt. Uit bergen data weet jij de juiste acties te formuleren om de resultaten te verbeteren. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden, dus je blijft up-to-date en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij!  

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding.
  • Je hebt minimaal 1 jaar (professionele) werkervaring met adverteren op Facebook/Instagram. Extra kanalen zijn een pré.
  • Je bent digital-savvy en oplossingsgericht.
  • Je denkt commercieel en snapt wat de klant (en Savvy) wilt bereiken.
  • Je bent bekend met verschillende online tools en hebt deze vlot onder de knie.
  • Je bent leergierig, analytisch en datagedreven.
  • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamplayer.
  • Je speelt een knap potje tafeltennis ;)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bureau ervaring is een pré.

Wat bieden wij?

Een fulltime baan (40u) in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. De sfeer is informeel en persoonlijk. Je ontvangt een prima salaris, lunch, jaarlijks opleidingsbudget en een goede pensioenregeling. Vanzelfsprekend hebben we een hoop leuke klanten. Wij regelen alle apparatuur die jij nodig hebt in je functie. Ons kantoor bevindt zich in B.Amsterdam, de grootste start-up community van Europa. Als teammember ontvang je korting op de B.Gym en indoor padelbaan.

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV inclusief korte motivatie naar info@gosavvy.nl.

Solliciteer voor

Social Advertising Specialist

Meer weten?

Drop us a line! We vertellen je graag meer.

Bedankt!

We hebben je aanvraag goed ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.