Hi! Wij maken contact.

Accountmanager

Fulltime

-

Amsterdam

Solliciteer nu

Klaar voor een nieuwe job bij een snelgroeiende advertising agency?

Als Accountmanager ben jij het aanspreekpunt en sparringpartner voor onze jobmarketing klanten. Je zorgt samen met het team dat campagnes tot stand komen en zorgt dat resultaten altijd boven verwachting zijn. Klant blij, iedereen blij!

Afgelopen jaren zijn wij hard gegroeid. En dat willen we blijven doen.

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een social advertising bureau dat bedrijven laat groeien met slimme, creatieve campagnes op social media. Eén van onze specialisaties is jobmarketing. Hierbij helpen we klanten met het aantrekken van talent uit de markt. Dit doen we van A tot Z. We adviseren in strategie, bedenken concepten en creëren de campagnes. Deze optimaliseren we continu. Dit doen we voor verschillende bedrijven. Van zorginstellingen zoals Cordaan tot grote  accountantskantoren zoals BDO Nederland.  Specifiek voor dit onderdeel zijn wij op zoek naar een Account/Projectmanager.

Wat ga je doen?

Handig om te weten! Als accountmanager heb je een gevarieerde rol. Allereerst ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw klanten en bouw je aan de relatie. Je denkt mee, weet wat er speelt en brengt behoeften in kaart. Op basis hiervan brief je het interne team, ondersteun je waar mogelijk en bewaak je de voortgang en budgetten. Jij hebt het overzicht en weet wie je wanneer en waarvoor nodig hebt om tot een goed eindresultaat te komen. Je directe collega’s die jou ondersteunen zijn marketeers, designers en een creative/copywriter. Primair doe je geen acquisitie. Je bent met name verantwoordelijk voor account- en projectmanagement en het bespreken van resultaten en opstellen van voorstellen richting bestaande en nieuwe klanten.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze (en gezellige!) collega die alles weet of wilt leren over de wereld van Job Marketing. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden, dus je blijft up-to-date en komt graag met nieuwe ideeën, zowel voor interne processen als voor campagnes voor jouw klanten. Net als wij. Omdat wij ons specialiseren in jobmarketing en leadgeneratie, is het een dikke pré als jij ervaring meebrengt. Je kunt denken aan een rol als recruiter, accountmanager of een andere rol binnen de wereld van digital (recruitment) marketing.


  • Je hebt +/- 3-5 jaar professionele (relevante) werkervaring.
  • Je bent gebrand op het beste resultaat voor klanten.
  • Je bouwt graag aan goede interne en externe relaties.
  • Je bent sterk in plannen en werkt georganiseerd.
  • Je hebt affiniteit met de wereld van online marketing.
  • Je bent commercieel, begrijpt bedrijven (en wil meer van hen weten) en weet hun doelen te vertalen naar een effectieve strategie met hulp van je collega’s.
  • Je weet onze diensten en de vraag door te vertalen in een begroting/voorstel en weet deze begrotingen ook aan de klant uit te leggen en te verkopen.
  • Je weet resultaten te presenteren in heldere taal en kunt dit onderbouwen naar klanten.
  • Je bent een teamplayer en speelt een knap potje tafeltennis of padel ;-)


Last but not least is vloeiend Nederlands en een goede beheersing van de Engelse taal vereist.

Wat bieden wij?

Een fulltime baan (32-40u) in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. De sfeer is informeel en persoonlijk. Je ontvangt een goed salaris, heerlijke lunch, jaarlijks ontwikkelbudget en een goede pensioenregeling. Vanzelfsprekend hebben we een hoop leuke klanten. Wij regelen alle apparatuur die jij nodig hebt in je functie. Van MacBook tot Swapfiets. Ons kantoor bevindt zich in B.Amsterdam, de grootste start-up community van Europa. Als team member ontvang je korting op de B.Gym en indoor padelbaan. Hadden we ons jaarlijkse teamuitje naar het buitenland al genoemd?

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV inclusief korte motivatie naar info@gosavvy.nl.

Solliciteer voor

Accountmanager

Meer weten?

Drop us a line! We vertellen je graag meer.

Bedankt!

We hebben je aanvraag goed ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.