Social Advertising Specialist (40u)

Jij weet alles over adverteren op de belangrijkste social kanalen!


Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong social advertising bureau en helpen bedrijven groeien met leadgeneratie en jobmarketing. We nemen het complete traject uit handen. We adviseren klanten in de strategie, bedenken de concepten, creëren advertenties, landingspagina’s en optimaliseren deze continu. We doen dit in uiteenlopende markten, voor grote en kleine merken. Hier hebben wij jou bij nodig!

Wat ga je doen?

Handig om te weten! Als Social Advertising specialist heb je een belangrijke rol binnen het team. Dagelijks zet jij sterke campagnes op, duik je in de resultaten en optimaliseer je deze continu. Jij weet wat werkt! Samen met de copywriter en digital designer spar je over performance en initieer je verbeterpunten. Die goede resultaten en learnings deel je in duidelijke rapportages met klanten. 

Ook strategisch denk jij mee over de aanpak van nieuwe campagnes. Jij stopt niet als de doelstellingen zijn bereikt en zet net dat stapje extra om de verwachting te overtreffen.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze (en gezellige!) specialist die alles weet van performance based social advertising en de tools die je daarvoor nodig hebt. Uit bergen data weet jij de juiste acties te formuleren om de resultaten te verbeteren. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden, dus je blijft up-to-date en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij!  

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding. 
  • Je hebt minimaal 2 jaar (professionele) werkervaring met adverteren op Facebook/Instagram. Extra kanalen zijn een pré. 
  • Je bent digital-savvy en oplossingsgericht.
  • Je denkt commercieel en snapt wat de klant (en Savvy) wilt bereiken.
  • Je bent bekend met verschillende online tools en hebt deze vlot onder de knie. 
  • Je bent leergierig, analytisch en datagedreven.
  • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamplayer.
  • Je speelt een knap potje tafeltennis 😉 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bureau ervaring is een pré.
Wat bieden wij?

Allereerst een fulltime baan in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. Je ontvangt een salaris gebaseerd op je ervaring, en een goede pensioenregeling. Daarnaast regelen wij  alle hardware die je nodig hebt voor je functie. We hebben een fijne werkplek in hartje Amsterdam en groeien hard. Groei jij met ons mee? 

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan leren we je graag beter kennen! Stuur jouw CV en korte motivatie naar info@gosavvy.nl.
Heb je nog vragen? Stel ze in het formulier hiernaast. 

Reageer direct of stel een vraag: