In data duiken om campagnes te optimaliseren

Social Advertising Specialist  Fulltime  Hartje Amsterdam

Savvy heading foto

Interesse of meer weten over deze vacature?

Vul je gegevens in en vertel ons kort wie jij bent. Wij sturen jou graag meer informatie over deze vacature.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Savvy

Wat ga je doen?

Een ambitieuze (en gezellige!) specialist die alles weet van performance based social advertising en de tools die je daarvoor nodig hebt. Uit bergen data weet jij de juiste acties te formuleren om de resultaten te verbeteren. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden, dus je blijft up-to-date en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij!

Jij bent:

Allereerst een fulltime baan in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. Veel ruimte voor initiatief en een ontspannen sfeer. Je ontvangt een salaris gebaseerd op je ervaring en een goede pensioenregeling. Daarnaast regelen wij alle hardware die je nodig hebt voor je functie. We hebben een fijne werkplek in hartje Amsterdam en groeien hard. Groei jij met ons mee? 

Wat bieden we jou?

“In de ochtend alle campagneresultaten doornemen, in de middag strategisch meedenken over nieuwe campagnes. Iedere dag zit vol uitdaging!”

Toon je interesse!Toon je interesse!

Word jij mijn collega?

Aangenaam! Gijs, Social Advertising Specialist en mede-eigenaar van Savvy. Wat er zo mooi is aan dit werk? Simpel! Met onze campagnes helpen we bedrijven te groeien! In de data duiken, optimalisatiepunten vinden, deze gelijk doorvoeren en de volgende dag al het resultaat zien geeft veel voldoening. Door de vele verschillende campagnes zie je direct wat wel en niet werkt en leer je dagelijks de nieuwste marketing trucjes. Help jij ons straks mee met het optimaliseren en beheren van onze performanced based campagnes? We werken met een jong en hecht team waardoor het makkelijk en snel schakelen is en je naast alle data ook veel van het creatieve process meekrijgt! Binnen Savvy is er volop ruimte voor initiatief, creativiteit en enthousiasme. Zie ik jou binnenkort?

Gijs, Marketeer

Illustratie van een raket

40 uur per week beschikbaar

Minimaal 2 jaar (professionele) werkervaring met adverteren op Facebook/Instagram

Afgeronde HBO/WO-opleiding

40 uur per week beschikbaar

Minimaal 2 jaar (professionele) werkervaring met adverteren op Facebook/Instagram

Afgeronde MBO- of HBO-opleiding in de richting van CMD, digital design, mediavormgeving of vergelijkbaar

Staafdiagrammen van een aantal design skills

Met raketsnelheid de ROAS verdubbelen

Logo Stadler

In een krappe markt de juiste doelgroep targetten 

Logo Proefdiervrij

Met een lage CPL bijdragen aan een proefdiervrije wereld

Logo Cordaan

Een jong en groeiend social advertising bureau

Aangenaam! Wij zijn een fris en dynamisch advertising bureau en helpen bedrijven groeien met jobmarketing en leadgeneratie. We adviseren klanten in de strategie, bedenken de concepten, creëren advertenties, landingspagina’s en optimaliseren deze continu. Hier hebben wij jou bij nodig!

Je gaat aan de slag met het opzetten, beheren en optimaliseren van social campagnes voor Instagram, Facebook en LinkedIn. Samen met de copywriter en digital designer spar je over performance en initieer je verbeterpunten. Die goede resultaten en learnings deel je in duidelijke rapportages met klanten. Jij stopt niet als de doelstellingen zijn bereikt en zet net dat stapje extra om de verwachting te overtreffen.