Vacature: Copywriter / Creative

📍 Amsterdam, 32-40u

 

Direct aan de slag bij een snelgroeiend social advertising bureau én dagelijks aan de slag met copywriting en het bedenken van creatieve, opvallende (advertising) campagnes op social media? Say no more!

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een social advertising bureau dat bedrijven laat groeien met slimme, creatieve campagnes op social media. We specialiseren ons in Leadgeneratie en Jobmarketing. Dit doen we voor grote en kleine merken, in uiteenlopende markten. We nemen het complete traject uit handen. Van A tot Z. We adviseren in strategie, bedenken concepten en creëren de campagne. Deze optimaliseren we continu. Van social ads tot interactieve tools en landingpages. Zelf groeien wij ook. Dus we zijn hard op zoek naar jou!

Dit ga je doen

What’s in a name? In de Copywriter-Creative functie heb je een dubbele rol. Je gaat aan de slag met het bedenken van creatieve campagne concepten die je samen met de digital marketeer en designer vertaald naar effectieve campagnes. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor alles wat hierbij komt kijken op het gebied van copywriting. Wervende headlines en advertenties, inspirerende landingspages of tools waar de gebruiker in no-time doorheen klikt. Je schrijft met vlotte pen en weet wat werkt.

Hoe leg je het uit aan je moeder?

Vertel je dat je organisaties helpt bij het aantrekken van het beste talent uit de markt. Hiervoor bouw je campagnes die perfect aansluiten bij het werkgeversmerk. Ook zorg je dat bedrijven hun groeiambities en doelen behalen. Dat doe je door campagnes te bedenken die zorgen voor meer business. Jij denkt in beeld en woorden en hebt een mening over de optimale strategie voor ieder bedrijf.

Dit breng je mee

Hadden we dat vlotte pen cliché al benoemd? Dat dus. En natuurlijk jouw creatieve brein. Daarnaast:

  • Heb je minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol als copywriter of creative;
  • Bezit je een relevant HBO- of WO diploma bijvoorbeeld in de richting van communicatie, journalistiek of marketing;
  • Heb je aantoonbare affiniteit met online/social en ben je op de hoogte over de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen;
  • Vind je het leuk om te werken voor verschillende klanten en bedrijven;
  • Ben je een teamplayer, maar ook iemand die zelfstandig werkt en zaken aanpakt op zijn/haar eigen manier.

Wat bieden wij?

Een leuke baan (32-40u) in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. De sfeer is informeel en persoonlijk. Je ontvangt een goed salaris, jaarlijks opleidingsbudget en een goede pensioenregeling. Vanzelfsprekend hebben we een hoop leuke klanten. Wij regelen alle apparatuur die jij nodig hebt in je functie. Ons kantoor bevindt zich in B.Amsterdam, de grootste start-up community van Europa. Als teammember ontvang je korting op de B.Gym en indoor padelbaan.

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV inclusief korte motivatie naar info@gosavvy.nl.

Reageer direct of stel een vraag: