Traineeship: Social Advertising

Werken bij een jong en ambitieus bureau én leren hoe je bedrijven online laat groeien?

Direct aan de slag bij een snelgroeiend social advertising bureau én jezelf in een korte, intensieve periode ontwikkelen tot allround Growth Marketeer? Say no more. Ons Social Advertising Traineeship is wat je zoekt. Je versterkt ons team als Junior Social Advertising Specialist en doorloopt daarnaast een opleidingsprogramma van zes maanden.

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een social advertising bureau dat bedrijven laat groeien met slimme, creatieve campagnes op social media. We specialiseren ons in Leadgeneratie en Jobmarketing. Dit doen we voor grote en kleine merken, in uiteenlopende markten. We nemen het complete traject uit handen, van A tot Z. We adviseren in strategie, bedenken concepten en creëren de campagne. Deze optimaliseren we continu. Van social ads tot interactieve tools en landingpages. Zelf groeien wij ook hard en daar hebben we jou bij nodig!

Wat ga je doen?

Het traineeship is een combinatie van vier dagen werken en één dag training per week. Als Junior Advertising Specialist ben jij het aanspreekpunt wanneer het gaat over de prestaties van campagnes. Dagelijks zet jij sterke campagnes op, duik je in de resultaten en optimaliseer je deze continu. Jij weet wat werkt! Samen met de marketeers, copywriter, en designers spar je over performance en initieer je verbeterpunten aan de hand van data. Resultaten en learnings stel je op in heldere rapportages. Ook strategisch denk jij mee over de aanpak van campagnes. Het opleidingstraject doorloop je extern via onze opleidingspartner. Niet alleen, maar in een groep vol met aanstormend Digital Marketing talent. De theorieën, tools en mindset die je aangeleerd krijgt ga je dus direct toepassen in je dagelijkse werk als Advertising Specialist. Het programma zit verder vol met workshops, cases, coaching en events.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze (en gezellige!) collega die alles wilt leren over de wereld van jobmarketing, leadgeneratie en social advertising. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij!  

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Bij voorkeur in bedrijfskunde, marketing of andere relevante richting. Belangrijker is dat je goede analytische vaardigheden hebt ontwikkeld. 
  • Maximaal één jaar werkervaring. Heb je meer ervaring? Dan is deze rol misschien iets voor jou.
  • Aantoonbare affiniteit en passie voor digital marketing. Bijvoorbeeld door een minor of activiteiten naast je studie.
  • Je bent digital-savvy en hebt een can-do mentaliteit.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Last but not least speel je een knap potje tafeltennis of padel 😉 

Wat bieden wij?

Een fulltime baan (40u) in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. De sfeer is informeel en persoonlijk. Je ontvangt een competitief salaris en een goede pensioenregeling. Vanzelfsprekend regelen wij alle apparatuur die jij nodig hebt in je functie. Ons kantoor bevindt zich in B.Amsterdam, de grootste start-up community van Europa. Als teammember ontvang je korting op de B.Gym en indoor padelbaan. 

Interesse in deze functie?

Enthousiast geworden over deze vacature? Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV inclusief korte motivatie naar info@gosavvy.nl.

Reageer direct of stel een vraag: