Stage Creative / Copywriter (social)

Meewerken aan de beste campagnes

Wie zijn wij?
Savvy. Aangenaam! Wij zijn een social advertising bureau dat bedrijven laat groeien met slimme, creatieve campagnes op social media. We specialiseren ons in Leadgeneratie en Jobmarketing. Dit doen we voor grote en kleine merken, in uiteenlopende markten. We nemen het complete traject uit handen. Van A tot Z. We adviseren in strategie, bedenken concepten en creëren de campagne. Deze optimaliseren we continu. Van social ads tot interactieve tools en landingpages. Zelf groeien wij ook. Dus we zijn hard op zoek naar jou!

Dit ga je doen
What’s in a name? Als stagiair(e) Creative / Copywriting is je rol tweeledig. Vooropgesteld ga je een hoop leren in korte tijd. Enerzijds ondersteun je bijvoorbeeld bij het bedenken van campagnes voor klanten. Daarnaast ga je ook aan de slag met het schrijven van sterke teksten. Denk aan wervende headlines, inspirerende landingpages of tools waar de gebruiker in no-time doorheen klikt. Jij weet wat werkt! Binnen het team werk je samen met onze copywriter, designers en online marketeers.

Dit breng je mee
Hadden we dat vlotte pen cliché al benoemd? Dat dus. En natuurlijk jouw creatieve brein.

  • Je hebt affiniteit met schrijven / copywriting;
  • Je volgt een relevante hbo- of wo opleiding bijvoorbeeld in de richting van communicatie, journalistiek, creative business of marketing;
  • Je hebt affiniteit met online marketing en wilt hier meer over leren;
  • Je vindt het leuk om te werken voor verschillende klanten en bedrijven;
  • Je bent een teamplayer, maar ook iemand die zelfstandig werkt en zaken aanpakt op zijn/haar eigen manier.

Wat bieden wij?
Een jong, gezellig en ambitieus team, kantoor in het leukste gebouw van Amsterdam (B.Amsterdam), een goede stagevergoeding en uiteraard de kans om veel te leren over de wereld van social advertising.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande stageplek? Dan maken we graag kennis! Stuur jouw CV en korte motivatie naar info[apenstaart]gosavvy.nl.

Periode: september 2022, (periode in overleg)

Soort dienstverband: Stage (40 uur)

Reageer direct of stel een vraag: