Stage Copywriter (social)

Schrijf mee aan de beste campagnes

Wie zijn wij?
Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong online bureau en helpen bedrijven groeien met betaalde social media campagnes. Om dit te bereiken bouwen we creatieve advertenties, adviseren we klanten in de strategie, bedenken toffe concepten en rollen deze uit. Dit doen we in uiteenlopende markten, voor grote en kleine bedrijven.

Dit ga je doen
What’s in a name? Als stagiair Copywriter help jij mee met het schrijven van aantrekkelijke copy’s voor onze social media campagnes. Daarnaast help jij mee met alle andere zaken op het gebied van copywriting. Wervende headlines en advertentieteksten, inspirerende landingspages of tools waar de gebruiker in no-time doorheen klikt. Je schrijft met vlotte pen en weet wat werkt.

Dit breng je mee
Hadden we dat vlotte pen cliché al benoemd? Dat dus. En natuurlijk jouw creatieve brein.

  • Je hebt affiniteit met schrijven / copywriting;
  • Je volgt een relevante hbo- of wo opleiding bijvoorbeeld in de richting van communicatie, journalistiek, creative business of marketing;
  • Je hebt affiniteit met online marketing en wilt hier meer over leren;
  • Je vindt het leuk om te werken voor verschillende klanten en bedrijven;
  • Je bent een teamplayer, maar ook iemand die zelfstandig werkt en zaken aanpakt op zijn/haar eigen manier.

Wat bieden wij?
Een jong, gezellig en ambitieus team, een kantoor in het leukste gebouw van Amsterdam (B Amsterdam), een goede stagevergoeding en uiteraard de kans om veel te leren over social media campagnes.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande stageplek? Dan maken we graag kennis! Stuur jouw CV en korte motivatie naar info[apenstaart]gosavvy.nl.

Periode: Najaar 2021, (periode in overleg)

Soort dienstverband: Stage (40 uur)

Reageer direct of stel een vraag: