Social Advertising Specialist (40u)

Duikt in de data om alles uit campagnes te halen.

📍 Amsterdam

Klaar voor een nieuwe job bij een snelgroeiende advertising agency? Als Advertising Specialist ben jij in de lead als het gaat om de performance van onze campagnes. Jij kent de weg in business managers en bent gebrand op resultaat. Samen met het team zorg je dat de resultaten altijd boven verwachting zijn. Klant blij, iedereen blij! 


Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong social advertising bureau en helpen bedrijven groeien met leadgeneratie en jobmarketing. We nemen het complete traject uit handen. We adviseren klanten in de strategie, bedenken de concepten, creëren advertenties, landingspagina’s en optimaliseren deze continu. We doen dit in uiteenlopende markten, voor grote en kleine merken. Hier hebben wij jou bij nodig!

Wat ga je doen?

Handig om te weten! Als Social Advertising Specialist heb je een belangrijke rol binnen het team. Dagelijks zet jij sterke campagnes op, duik je in de resultaten en optimaliseer je deze continu. Jij weet wat werkt! Samen met de copywriter en digital designer spar je over performance en initieer je verbeterpunten. Die goede resultaten en learnings deel je met accountmanagers in heldere rapportages. 

Ook strategisch denk jij mee over de aanpak van nieuwe campagnes. Jij stopt niet als de doelstellingen zijn bereikt en zet net dat stapje extra om de verwachting te overtreffen. Met jouw ervaring in advertising voorzie jij klanten in de beste strategie.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze (en gezellige!) specialist die alles weet van (performance based) social advertising en de tools die je daarvoor nodig hebt. Uit bergen data weet jij de juiste acties te formuleren om de resultaten te verbeteren. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden, dus je blijft up-to-date en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij!  

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding. 
  • Je hebt minimaal 1 jaar (professionele) werkervaring met adverteren op Facebook/Instagram. Extra kanalen zijn een pré. 
  • Je bent digital-savvy en oplossingsgericht.
  • Je denkt commercieel en snapt wat de klant (en Savvy) wilt bereiken.
  • Je bent bekend met verschillende online tools en hebt deze vlot onder de knie. 
  • Je bent leergierig, analytisch en datagedreven.
  • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamplayer.
  • Je speelt een knap potje tafeltennis 😉 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bureau ervaring is een pré.
Wat bieden wij?

Een fulltime baan (40u) in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. De sfeer is informeel en persoonlijk. Je ontvangt een goed salaris, jaarlijks opleidingsbudget en een goede pensioenregeling. Vanzelfsprekend hebben we een hoop leuke klanten. Wij regelen alle apparatuur die jij nodig hebt in je functie. Ons kantoor bevindt zich in B.Amsterdam, de grootste start-up community van Europa. Als teammember ontvang je korting op de B.Gym en indoor padelbaan.

Interesse in deze functie?

Enthousiast geworden over deze vacature? Dan leren we je graag beter kennen! Stuur jouw CV en korte motivatie naar info@gosavvy.nl.
Heb je nog vragen? Stel ze in het formulier hiernaast. 

Reageer direct of stel een vraag: