Stage Online Marketing

Leer alles over adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn & Snapchat!

Wie zijn wij?
Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong online marketing bureau en helpen bedrijven groeien met Social Advertising campagnes. We nemen het complete traject uit handen. We adviseren klanten in de strategie, creëren de advertenties en landingspagina’s en optimaliseren deze continu. We doen dit in uiteenlopende markten, voor grote en kleine merken. Hier hebben wij jou bij nodig!

Wat ga je doen?
Samen met de copywriter en de digital designer spar jij over de resultaten van de lopende campagnes en stel jij verbetervoorstellen voor. Met jouw datagedreven aanpak initieer je A/B testen, duik je in de resultaten en koppel je dit terug aan het team. Daarnaast maak je duidelijke rapportages waar geen speld tussen te krijgen is.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ambitieuze (en gezellige!) stagiair(e) die alles wilt weten over online marketing en adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn, Google & Snapchat. Je bent up-to-date over de mogelijkheden op social gebied, leergierig en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij!

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van (online)marketing of vergelijkbaar. Aantoonbare affiniteit (bijvoorbeeld door een minor) is een pré.
  • Je bent leergierig, analytisch en datagedreven.
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamplayer.
  • Je speelt een knap potje tafeltennis!

Wat bieden wij?
Een gezellige werkomgeving in hartje Amsterdam waarin je nauw samenwerkt met alle teamleden. Indien nodig stellen we (in overleg) een stageopdracht op, zodat jij je stageperiode succesvol af kunt sluiten.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan maken we graag kennis! Stuur jouw CV en korte motivatie naar info@gosavvy.nl

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €250,00 tot €350,00 /maand

Reageer direct of stel een vraag: