Stage Content Creatie

Wie zijn wij?
Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong social advertising bureau en helpen bedrijven groeien met leadgeneratie en jobmarketing. We nemen het complete traject uit handen. We adviseren klanten in de strategie, bedenken de concepten, creëren advertenties, landingspagina’s en optimaliseren deze continu. We doen dit in uiteenlopende markten, voor grote en kleine merken. Hier hebben wij jou bij nodig!

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage ga je bouwen aan onze eigen online presence, maar ook die van klanten. Zo help jij bij creatie van toffe social content, schrijven van blogs en alle andere communicatie middelen. Waar nodig gebruik je het Adobe pakket om jouw posts net even meer kracht te geven. We zijn een klein, snelgroeiend bedrijf. Je leert daarom een hoop over het vakgebied in korte tijd. Naast de bovengenoemde werkzaamheden denk jij ook mee over concepten voor grotere campagnes en ondersteun je de Creative Copywriter en andere collega’s waar nodig.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ambitieuze (en gezellige!) stagiair(e) die klanten blij maakt met zijn/haar creatieve skills en ideeën. Het succes van klanten geeft jou energie en je interesse voor online is eindeloos.

  • Je volgt een HBO / WO opleiding in de richting van communicatie/creative business/marketing of vergelijkbaar.
  • Je bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in het (online) vakgebied.
  • Je kunt overweg met de Adobe Creative Cloud (pre).
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en maakt zelf beslissingen over hoe je dingen aanpakt.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van +-20 weken

Wat bieden wij?
Een gezellige werkomgeving in hartje Amsterdam (Herengracht) waar je onderdeel bent van ons jonge team. Je werkt aan diverse opdrachten ondersteund door goede koffie en een potje tafeltennis. Vanzelfsprekend is er een stagevergoeding. Indien nodig stellen we (in overleg) een stageopdracht op die goed aansluit bij jouw opleiding.

Interesse?
Interesse? Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan maken we graag kennis! Stuur jouw CV en een korte motivatie naar info@gosavvy.nl. Enkel complete sollicitaties kunnen wij beoordelen.

Soort dienstverband: Stage

Salaris:  €350,00 /maand

Reageer direct of stel een vraag: