Vacature: Digital Marketeer

Shinen met mooie campagnes en iedere dag klanten blijmaken!

Klaar voor een volgende stap in jouw online carrière? Als Digital Marketeer draag jij dagelijks bij aan de beste resultaten. Of het nu gaat om meer leads voor een zonnepanelen leverancier of het werven van personeel voor een grote zorginstelling, jij weet doelstellingen te vertalen naar effectieve betaalde campagnes op verschillende social kanalen.

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een social advertising bureau dat bedrijven laat groeien met slimme, creatieve campagnes op social media. We specialiseren ons in Leadgeneratie en Jobmarketing. Dit doen we voor grote en kleine merken, in uiteenlopende markten. We nemen het complete traject uit handen. Van A tot Z. We adviseren in strategie, bedenken concepten en creëren de campagne. Deze optimaliseren we continu. Van social ads tot interactieve tools en landingpages. Zelf groeien wij ook. Dus we zijn hard op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Handig om te weten! Als Digital Marketeer heb je een brede rol. Je slaat de brug tussen strategie, creatie en effectieve social advertising campagnes. Klanten komen bij je met uiteenlopende vragen. Met jouw kennis en ervaring adviseer jij de juiste strategie en zet je een ijzersterk resultaat neer. Je bent niet alleen aanspreekpunt, maar richt de campagne ook in op kanalen als Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat, of andere socials. Dit doe je niet alleen, maar samen met de Creative / Copywriter en Digital Designer. 

Dagelijks loop jij door je dashboards en optimaliseer je de performance. Je initieert verbeterpunten en de resultaten maak je zichtbaar in heldere rapportages. Kortom, je zet nét dat stapje extra om de verwachting van de klant te overtreffen. 

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze (en gezellige!) specialist die alles weet van performance based social advertising en de bijbehorende tools. Uit bergen data weet jij de juiste acties te formuleren om de resultaten te verbeteren. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden, dus je blijft up-to-date en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij!  

  • Je bent digital-savvy en je hebt een can do-mentaliteit.
  • Je hebt minimaal 2 jaar professionele werkervaring met paid advertising, ervaring bij een bureau is een pré. 
  • Je denkt commercieel, begrijpt bedrijven en weet hun doelen te vertalen naar een effectieve campagne. 
  • Je bent leergierig, analytisch en gefocust op resultaat voor klanten.
  • Je weet resultaten te presenteren in heldere taal en kunt dit onderbouwen naar klanten. 
  • Je bent een teamplayer en speelt een knap potje tafeltennis 😉

Last but not least is vloeiend Nederlands en een goede beheersing van de Engelse taal vereist.

Wat bieden wij?

Allereerst een fulltime baan (40u) in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. Je ontvangt een salaris gebaseerd op je ervaring, en een goede pensioenregeling. Vanzelfsprekend regelen wij alle apparatuur die jij nodig hebt in je functie. We hebben een fijne werkplek in hartje Amsterdam en groeien hard. Groei jij met ons mee? 

Interesse in deze functie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan maken we graag kennis!
Stuur jouw CV en korte motivatie naar info@gosavvy.nl.

Please note: we are looking for Dutch (native) speaking candidates.

Reageer direct of stel een vraag: