Vacature: Digital Designer

Ontwerp online campagnes voor grote & kleine merken.

Digital Designer / Creative (Fulltime)

Als Digital Designer adem je digital content en zet jij je creativiteit breed in. In deze rol komen namelijk een hoop verschillende disciplines samen. Denk aan visual-, motion-, interaction design en meer! Versterk jij ons team?

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong social advertising bureau en helpen bedrijven groeien met leadgeneratie en jobmarketing. We nemen het complete traject uit handen. We adviseren klanten in de strategie, bedenken de concepten, creëren advertenties, landingspagina’s en optimaliseren deze continu. We doen dit in uiteenlopende markten, voor grote en kleine merken. Hier hebben wij jou bij nodig!

Wat ga je precies doen?

Handig om te weten. Je gaat aan de slag met de creatie van social campagnes voor Instagram, Facebook en LinkedIn. Of wat dacht je van Snap of Pinterest? Jij bent de sparringpartner van de Creative en vertaalt concepten naar de mooiste designs. Daarnaast werk je aan het designen van effectieve landing pages, en geef je vorm aan interactieve experiences, zoals quizzes of gamification tools. Naast dat je campagnes tot in de puntjes uitwerkt, denk je samen met je collega’s na over de beste aanpak. Veel schakelen dus, tussen conceptueel denken en uitvoerend design. Door de verschillende klanten en type campagnes is het werk dynamisch en geen dag hetzelfde.

Wie zoeken wij?

Allereerst een ambitieuze, gezellige teamplayer die samen de mooiste campagnes wilt neerzetten! Jij droomt over design, typografie en toffe animaties. Al scrollend door je timelines doe jij inspiratie op om je eigen werk nog beter te maken. Je hebt creatieve ideeën en een brede skillset, die je maar wat graag inzet voor het beste resultaat.

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO-opleiding in de richting van CMD, digital design, mediavormgeving of vergelijkbaar.
  • Sterke focus op digital.
  • Ruime ervaring met Adobe XD, After Effects, Photoshop, Illustrator en andere Creative Cloud tools.
  • Je bent online Savvy en je krijgt nieuwe (online) tools snel onder de knie. 
  • Je drukt je creatieve stempel op campagnes, bent enthousiast en sociaal.
  • Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en maakt zelf beslissingen over hoe je dingen aanpakt.
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Allereerst een fulltime baan in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. Veel ruimte voor initiatief en een ontspannen sfeer. Je ontvangt een salaris gebaseerd op je ervaring en een goede pensioenregeling. Daarnaast regelen wij alle hardware die je nodig hebt voor je functie. We hebben een fijne werkplek in hartje Amsterdam en groeien hard. Groei jij met ons mee? 

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan maken we graag kennis! Stuur jouw CV, portfolio en korte motivatie naar info@gosavvy.nl. Alleen complete sollicitaties kunnen wij in behandeling nemen. 

Please note: we are looking for Dutch (native) speaking candidates.

Reageer direct of stel een vraag: