Copywriter / Creative

Schrijf mee aan de beste advertentie teksten.

Wie zijn wij?
Savvy. Aangenaam! Wij zijn een jong online bureau en helpen bedrijven met leadgeneratie en jobmarketing campagnes om het beste talent aan te trekken. Om dit te bereiken bouwen we creatieve campagnes op social media. We adviseren klanten in de strategie, bedenken toffe concepten en rollen deze uit. Dit doen we in uiteenlopende markten, voor grote en kleine bedrijven. 

Dit ga je doen
What’s in a name? In de Copywriter-Creative functie heb je een dubbele rol. Je gaat aan de slag met het bedenken van creatieve campagne concepten die je samen met de online marketeer en designer vertaalt naar effectieve campagnes. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor alles wat hierbij komt kijken op het gebied van copywriting. Wervende headlines en advertenties, inspirerende landingspages of tools waar de gebruiker in no-time doorheen klikt. Je schrijft met vlotte pen en weet wat werkt.

Op een verjaardag / Hoe leg je het uit aan je moeder?
Vertel je dat je organisaties helpt bij het aantrekken van het beste talent uit de markt. Hiervoor bouw je campagnes die perfect aansluiten bij het werkgeversmerk. Ook zorg je dat bedrijven goed kunnen doorgroeien. Dat doe je door campagnes te bedenken die zorgen voor meer business. Jij denkt in beeld en woorden en hebt een mening over de optimale strategie voor ieder bedrijf. 

Dit breng je mee
Hadden we dat vlotte pen cliché al benoemd? Dat dus. En natuurlijk jouw creatieve brein. Daarnaast 

  • Heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol als copywriter of creative; 
  • Bezit je een relevant HBO- of WO diploma bijvoorbeeld in de richting van communicatie, journalistiek of marketing;
  • Heb je aantoonbare affiniteit met online marketing en ben je op de hoogte over de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen;
  • Vind je het leuk om te werken voor verschillende klanten en bedrijven;
  • Ben je een teamplayer, maar ook iemand die zelfstandig werkt en zaken aanpakt op zijn/haar eigen manier. 

Wat bieden wij?
Allereerst een jong, gezellig en ambitieus team. Het gaat om een fulltime rol, waarbij jij een hoop vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je bent uitvoerend, adviserend en creatief bezig. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring. Een pensioenregeling is aanwezig. We groeien hard, dus jij groeit mee.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan maken we graag kennis! Stuur jouw CV en korte motivatie naar info[apenstaart]gosavvy.nl. Vergeet je portfolio niet zodat we een goed beeld hebben van je werk.

Soort dienstverband: Full-time

Reageer direct of stel een vraag: