Vacature: Accountmanager

Werken bij een jong en ambitieus bureau in de wereld van digital marketing?

📍 Amsterdam

Klaar voor een nieuwe job bij een snelgroeiende advertising agency? Als accountmanager ben jij het aanspreekpunt en sparringpartner voor onze klanten. Je zorgt samen met het team dat campagnes tot stand komen en dat de verwachting van de klant wordt overtroffen. Klant blij, iedereen blij! 

Wie zijn wij?

Savvy. Aangenaam! Wij zijn een social advertising bureau dat bedrijven laat groeien met slimme, creatieve campagnes op social media. Eén van onze specialisaties is jobmarketing. Hierbij helpen we klanten met het invullen van vacatures en aantrekken van talent uit de markt door inzet van wervingscampagnes. Dit doen we van A tot Z. We adviseren in strategie, bedenken concepten en creëren de campagne. Deze optimaliseren we continu. Dit doen we voor verschillende bedrijven. Van zorginstelling tot groot accountancykantoor. Specifiek voor dit onderdeel zijn wij op zoek naar een accountmanager. 

Wat ga je doen?

Handig om te weten! Als accountmanager heb je een gevarieerde rol. Allereerst ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw klanten. Je denkt mee, weet wat er speelt en brengt behoeften in kaart. Op basis hiervan brief je het interne team, ondersteun je waar mogelijk en bewaak je de voortgang. Jij hebt het overzicht. Je directe collega’s die jou ondersteunen zijn marketeers, designers en een creative/copywriter. Primair doe je geen acquisitie. Je bent met name verantwoordelijk voor account- en projectmanagement, het bespreken van resultaten en het opstellen van voorstellen richting bestaande en nieuwe klanten.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze (en gezellige!) collega die alles weet of wilt leren over de wereld van social advertising. Jij wilt iedere dag een beetje beter worden, dus je blijft up-to-date en komt graag met nieuwe ideeën. Net als wij! Omdat wij ons specialiseren in jobmarketing, is het een dikke pré als jij al wat ervaring meebrengt. Dit kan op HR of recruitment gebied zijn, of door een eerdere rol binnen de wereld van (digital) marketing.  

  • Je bent sterk in plannen en werkt georganiseerd.
  • Je hebt affiniteit met de wereld van online marketing. 
  • Je bent commercieel, begrijpt bedrijven en weet hun doelen te vertalen naar een effectieve strategie met hulp van je collega’s. 
  • Je bent gebrand op het beste resultaat voor klanten.
  • Je weet resultaten te presenteren in heldere taal en kunt dit onderbouwen naar klanten. 
  • Je bent een teamplayer en speelt een knap potje tafeltennis of padel 😉

Last but not least is vloeiend Nederlands en een goede beheersing van de Engelse taal vereist.

Wat bieden wij?

Een fulltime baan (40u) in een jong en ambitieus team met leuke collega’s. De sfeer is informeel en persoonlijk. Je ontvangt een goed salaris, jaarlijks opleidingsbudget en een goede pensioenregeling. Vanzelfsprekend hebben we een hoop leuke klanten. Wij regelen alle apparatuur die jij nodig hebt in je functie. Ons kantoor bevindt zich in B.Amsterdam, de grootste start-up community van Europa. Als teammember ontvang je korting op de B.Gym en indoor padelbaan.

Interesse in deze functie?

Enthousiast geworden over deze vacature? Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw CV inclusief korte motivatie naar info@gosavvy.nl.

Reageer direct of stel een vraag: